maanantai 25. helmikuuta 2013

Katkolla

Kaheksatta viikonloppua Baarissa.. Siis ei baarissa, vaan Baarissa. Paikassa Allenwinden, Baar. Tai Zug. Ihan huomaamatta oon sinne eksyny joka viikonloppu, vaikka ollaan paljon muutakin ehditty tekemään.. Nyt lauantaina käytiin Saksan puolella ostoksilla ja kätköilemässä, ja loppuaika oltiin vaan (ja pelattiin Catania). Siellä, kuin kotona. <3 Mitenhän pärjään, kun en kolmeen viikkoon pääse sinne. Tynit ootta aika tärkeitä!



Kaksi nasua
Koko perheellä syömässä. Ne tarjoilijat vähä hevosteli sen maitovaahdon kans

Järkkäri pysyi laukussa koko viikonlopun, ei ollu kuvausfiiliksiä, pahoittelen.




Ehkä minä pärjään. Nimittäin perjantai aamuna kone nousee Zürichista kohti Kööpenhaminaa ja sieltä kohti HELSINKIÄ eli Suomea!! Helsingissä ehdin olla muutaman tunnin ja nähdä rakasta ystävää, ennenkuin lennän Ouluun, ja sieltä kotiin (jos joku viihtii tulla mut kentältä hakemaan). MINULLA ON SUOMI-LOMA, ah perjantai tule pian! Sitten näen taas kaikkia ihania. Siskot varokaa jälleennäkemistä, aion rutistaa teiltä kylkiluut hajalle! :) 

6 kommenttia:

  1. Voi Milla! Vähä oon kyllä kateelline nuille kuuluisille Tyneille ku aina ne saa olla sunkans enkä minä ikinä senki reissumies ;) Siistiä kohta tuut KOTIIN ja pelkäisit vaan omien kylkiluittes puolesta höntti <3 ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risse! <3 Kolme yötä jouluun on, eiku.. Ihan kohta tuun! :) Ps. oot ihan hassu, reissumies on ruisleipä.

      Poista
  2. Odotanodotanodotan! ;) oot aika hauska oikiasti ku tuut! vähä meillä on mukavaa! :)
    - Anonyymi siskosi Pilvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän meillä on mukavaa! 2 yötä. kaksi yötä. KAKSI YÖTÄ. huomenna enää yks. :))) <- hymyilen niin, että tulee monta leukaa.

      Poista
  3. MILLA! yks Suomen Sievin tyttö täälä oottelee sua!! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EMMI! Täällä yks kohta tulee kattoon Suomen sievintä tyttöä!! :)

      Poista