maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kaupunkikohteita ja halpoja lentojaWien, Pariisi, Lontoo, Dublin, Rooma, Bryssel, Barcelona, Budapest..301668_439299946156530_1064696402_n_large
weheartitViikonloput loppuu kesken! Täällä on hurjan halpoja lentoja joka paikkaan nyt keväällä. Ja mun matkakuume ei laske koskaan. Ainakin muutama viikonloppureissu "ulkomaille" olis tarkoitus tehdä! :)


Viime viikonloppu kului Zürichissa, rakkaiden ihmisten seurassa. Onnellinen, voimaannuttava viikonloppu. Edelleen ihmettelen sitä, miten joistakin ihmisistä tulee tärkeitä ja läheisiä jo ensimmäisellä tapaamisella!

Tumblr_mjv9svdffx1qc2o91o1_500_large

Tänään olen lenkkeillyt vesisateessa, 
nukkunut päiväunia, katellut lentoja ja haaveillut matkoista. Floridan matkahaave on edelleen voimassa, en tiedä mitä pitäisi tehdä kun ajatus Floridasta ei lähde pois päästäni. Tai sen tiedän, että jos nyt tänä keväänä en Floridaan ehdi, niin menen sinne myöhemmin. Kenties pitemmäksi aikaa?

Blogger pitää huolen siitä, ettei postauksesta vahingossakaan tule sellaista kuin haluaisi. Kuvien ja tekstien kanssa ongelmia, taas.. Koittakaa kestää.

Ps. En tiiä mikä tän postauksen idea oli, mutta tänne kuuluu ihan hyvää ja tykkään keväästä! Palaillaan!

3 kommenttia:

 1. Noniin, sun blogin sivuille eksyin ja iski hirveä kaipuu takaisin Keski-Eurooppaan ja omiin aupair-aikoihin... :) Jos kaupunkikohdetta etsit niin käypä tsekkaamassa Barcelona, n. tunnin lento ja halvalla pääsee(ainakin kun itse lensin Genevestä). Oltiin siellä kolmen aupairin voimin ja pidennettyyn viikonloppuun mahtui kulttuuria, shoppailua ja auringonottoa rannalla. Täydellinen paketti! Hyviä aupair-päiviä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon jo unohtanu, että missäpäin sää olit aupairina? :) Joo Barcelona on yks hyvistä vaihtoehdoista! Kiitos! :)

   Poista
 2. Olin silloin Gex-nimisessä pikkukylässä Ranskan puolella, ihan Sveitsin rajan tuntumassa(n. 15km Genevestä):) Ja aikaisemmin olin Seafordissa Etelä-Englannissa. Ranskaan(ja Sveitsiin) jäi kyllä ehkä vähän isompi ikävä ;) Vaikka toki briteistäkin löytyy omat viehättävät puolensa ja kauniit maisemat (etenkin siellä etelässä maaseudulla ja rannikolla), mut siellä asuu ehkä liikaa porukkaa mun makuun:p

  VastaaPoista