lauantai 7. syyskuuta 2013

Uusi koti ja maailman ihanimmat työkaverit

Hei, pitkästä aikaa. Olen pahoillani että olen muka taas ollut liian kiireinen päivittääkseni tänne kuulumisia. Mutta jotain on ehtinyt tapahtua siinä ajassa! Ollaan löydetty asunto, ihana omakotitalo sopivan matkan päässä keskustasta. Talo on valtava, meillä kolmella on täällä hurjasti tilaa! Vielä on kaikki vähän kaaosta, mutta jos ne laatikot pikkuhiljaa sais purettua.. Mutta uskon, että kotiudun tänne hyvin.

sain niin ihanan tupaantuliaiskukanaamukahvi maistui hyvälle ensimmäisenä aamuna omalla terassilla!


Olen ollut väsynyt ja epäsosiaalinen, muuttaminen ja työt on vieny kaiken ajan ja voimavarat viimeiset pari viikkoa. Selittelen, koska en tiedä mistä tämä ainainen väsymys johtuu.. Onneksi maailman parhaiden työkavereiden kanssa pystyy välillä irroittautumaan arjesta, vaikka mökkireissulla! Naiset, olette niin tärkeitä.on kysymyksiä joihin aikakaan ei anna vastausta
Tänään olen ollut reipas! Olen siivonnut, leiponut ja käynyt pitkällä lenkillä. Nyt ihmettelen tyhjää taloa ja toivon että saisin iltakahvivieraita. Missä mun ystävät? kyselee hyvin epäsosiaalinen milla

10 kommenttia:

 1. Vaikuttaa siltä että sun on toosi vaikea hyväksyä se että täällä Suomessa asiat on paljon muuttunu sun Sveitsi aikana. Uskon että helpottais sun sopeutumista jos jaksaisit hyväksyä ja kohdata asiat niinku ne tätä nykyä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen että enemmänkin se johtuu muutoksista omassa elämässäni, kuin muiden. Tottakai se vie aikansa sopeutua kun elämä on täällä aivan erilaista, maa vaihtuu, työt vaihtuu, elämänrytmi ja vapaa-aika on erilaista, asunto vaihtuu ja pitää asettua paikoilleen. Okei, yritän parhaani mukaan hyväksyä ja kohdata eivapaat-viikonloput ja ymmärtää että täältä ei lähdetä parin tunnin varoitusajalla Italiaan... ;)

   Poista
 2. Sun ystäviä löytyy täältä, Oulaisista! voi että meidän ois aika taas viettää tyttöjen viikonloppua!:) kuuusamoon tahtoisin :P!

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia, varsinki tuo lyhty laiturilla :) !

  VastaaPoista
 4. näitten sun tekstien lukemisen jälkeen on aina helppo painaa "tykkää"-nappia. olet ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaaus Milla! :) Täällä ois kans yks frendi, ikävä sua <3 (Toivottavasti törmäillään taas pian)
  -Risse

  VastaaPoista