torstai 13. maaliskuuta 2014

Saanko esitellä

Saanko esitellä uusimman rakkauteni, Aloe Veran.

Joo myönnän, oon ihan hurahtanu tähän. Mutta ku tää on niin mun juttu, ja Foreverin tuotteet vaan on niin hyviä!  (hehkutusvaroitus)

Aloitetaampa alusta, siiis mikä tää juttu on. Kerron teille ensin vähän faktaa Aloe Verasta, luonnon omasta ja ainutlaatuisesta ravintolisästä. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut yhtä lajeista aikojen alusta lähtien: Aloe Barbadensis Miller. Foreverin Aloe vera, meidän Aloe veramme. Aloe Vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä ja sen lehdissä on geeliä, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeliä voidaan käyttää sellaisenaan (Aloe Gelly), juoda ravintolisänä (Aloe Gel-mehu) tai erilaisina ihon- ja hiustenhoitotuotteina.

Yritys, Forever Living Products, on maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Sillä on toimintaa yli 150 maassa ja tuotteet pohjautuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan yrityksen omilta viljelmiltä. Omien viljelmien ansiosta Forever voi valvoa koko tuotanto prosessia ja varmistaa tuotteiden korkean laadun.

Olen Forever Livingin itsenäinen jälleenmyyjä. Innostuin tuotteista ystäväni ansiosta ja olen nyt käyttänyt niitä muutamia kuukausia, ja todennut ne itse loistaviksi. Käytän Aloe mehua päivittäin, ja olen huomannut että oloni on todella hyvä! Myös muut tuotteet, kuten hammastahna, shampoo, geeli ja voiteet ovat päivittäin käytössä ja olen ollut hyvin tyytyväinen niihin.


myyntisuosikkimme

Miljoonat ihmiset maailmassa käyttävät tuotteitamme päivittäin!
Haluatko kokeilla, mitä Aloe voi sinulle antaa? Kokeilemisessa ei voi menettää mitään, sillä meillä on 90 päivän palautusoikeus kaikkiin tuotteisiin. Jos olet tyytymätön ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin - käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä - kuitin kanssa. Rahat maksetaan takaisin kyselemättä. Ota yhteyttä, tulen mielelläni kertomaan tuotteistamme lisää!


(kuvat Forever Living Products)

3 kommenttia:

  1. Hei tää kuulostaa mielenkiintoselta!! :-)

    VastaaPoista
  2. Nuista myyntisuosikeista lähes kaikki on testattu ja niin hyväksi havaittu! :) varsinki geeli ja tuo keltanen (:D) juoma on luottoja.

    VastaaPoista
  3. Milja ja Emmi kysykääpä kotoanne kiinnostaisko pitää kutsut jos tulisin esittelemään näitä! Meillä on hyvät emännänlahjat.. ;)

    VastaaPoista