sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

hyvää kuuluu

Hei vaan, täällä laiska bloggailija. Voin puolustautua sillä, että muu elämäni on niin aktiivista nykyään, etten ehdi... Eli siis hyvää kuuluu ! Aloe Vera -homma on lähtenyt loistavasti käyntiin ja tällä hetkellä arkeni pyörii aika paljon sen ympärillä, tietysti toisen työn lisäksi. Onneksi siitä saa niin paljon virtaa, että energiaa riittää muuhunkin! Kuten urheiluun, oon nyt vähän (paljon) reipastunu ja ruennu käymään salilla. Toivottavasti tuloksetki joskus näkyy ! Salilla mulla on kaverina loistavat tuotteet, Argi+ ennen treeniä ja palautusjuoma treenin jälkeen. Ruokavalionkin olen saanut aloitettua, nyt mennään Jutta Gustafsbergin GoFatGo-ruokavaliolla. Ja aika ylpeä olen itsestäni, että voin tehdä herkkuja muille maistamatta niitä itse.. Kaikin puolin, tykkään elämästä tällä hetkellä! 

Ai niin, se jalkakin parani, ei tarvinu ku muutama päivä ottaa iisimmin sen palju-illan jälkeen. Mustelmatkin alkaa jo vaaleta.. ;) 



Kamera on valitettavasti ollut aika lailla vailla huomiota. Vaikka kuin ois kaunista ulkona, enhän voi juoksulenkille sitä raahata mukaan.. Lupaan ryhdistäytyä!

1 kommentti: