perjantai 23. toukokuuta 2014

tuleehan tuolta se toinen päivä

Huh. Saisiko lisää päiviä kalenteriin, kiitos. Niin monta rautaa tulessa, ettei pysy mukana. Milloin tästä elämästä näin kiireistä on tullut ? Kahden työn, monen ekstrahomman, oman ajan ja urheilun sovittaminen samaan aikatauluun ei kyllä oo kovin helppoa. Olen laiminlyönyt ystäviäni, blogiani, itseäni - taidan olla vähän huonosti suunnitellut aikatauluni tänä keväänä. Voi kun odotan sitä päivää, että voin itse suunnitella työaikani. Sen ajatuksen voimalla yritän nyt jaksaa tätä kiireisempää vaihetta, vaikken vielä tiedä kuinka kauan sen saavuttamiseen menee.

Onneksi kalenteriin oli sovittu valmiiksi jotain minua varten. Teimme ihanien työkavereiden kanssa reissun tukholmaan viikonloppuna. Samalla reissulla näin myös rakkaita sveitsin-ystäviäni, ja olis niin tehny mieli jäädä sinne. Sinne toiseen kotiin, pelaamaan Catania ja kotoilemaan - mulla on niin ollu ikävä sveitsin viikonloppuja ! Teki kyllä hyvää käydä vähän tuulettumassa, kiitos rakkaat naiset. Teidän seurassa on helppo päästää hetkeksi irti arjesta.tekstiilisiskot


laivalla kannustettiin suomea MM-kisoissa

Itkuja varten on ihmisen silmät
vierikää kyyneleet
tuleehan tuolta se toinen päivä
kun on kepeät askeleet


Ja vaikka kuin pitää itsensä kiireisenä, välillä on pakko pysähtyä hetkeksi. Miettiä asioita ja yrittää hyväksyä että elämää ei voi itse suunnitella. Hyväksyä asiat, jotka tuntuvat joskus äärimmäisen vaikeilta. Hyväksyä, ettei aina tarvitse olla niin vahva. Hetkellisesti saa romahtaa, kunhan taas muistaa nousta ylös.

1 kommentti:

  1. Ihana, kiireinen Milla! ♡ muista välillä huolehtia itestäki !

    VastaaPoista