torstai 30. lokakuuta 2014

Incekum, Turkki

Tarkoittaako äkkilähtö sitä, että saa yhtäkkiä päähänsä ottaa muutaman päivän ylimääräistä vapaata, varata matka ja hypätä samana iltana lentokoneeseen? Tuli aurinkoa ikävä ja joku ihme päähänpisto, lähdettiin ihanan työkaverin kans muutaman tunnin varoitusajalla Oulun lentokentälle ja kohti Turkkia (joo, sanoin että se muutaman tunnin ostosreissu Turkista riittää, mutta siellä sattui nyt paistamaan aurinko)

Viikon loma auringossa, teki niin hyvää keskellä pimeää lokakuuta! Tää oli mahtava idea, onneksi oltiin sen verran hulluja että toteutettiin se. Ja tosiaan tuli ihan yllättäen koko idea, ei oltu mitään suunniteltu aiemmin.

Viiden tähden määrittelemätön hotelli Incekumissa Alanyan lähellä. Hotellialue oli iso ja siisti, ja pitkä valkoinen hiekkaranta hotellin edessä oli mahtava. Miinuspuoliksi reissulta jäivät mauton ruoka ja vähän rasittavat myyjät bazaarilla. 

Reissun kohokohta oli, kun saatiin vieraaksi työkaverit toiselta hotellilta ! Sain houkuteltua yhden työkavereista mukaani taivaalle liitelemään nousuvarjolla. Jälleen yksi pieni haave toteutettu, oli mahtava kokemus.taivaalle lähdössä


Auringonlaskut merelle oli upean näköisiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti