lauantai 20. joulukuuta 2014

kaikki hyvin tänään

Tänään minulle kuuluu ihan hyvää. Opin taas, että asioilla on tapana järjestyä. Vieläpä parhain päin. Siitä huolimatta, että viettää unettomia öitä ja koittaa ratkaista jotain, johon ei itse voi vaikuttaa.

" Mitä sää ressaat, jos et halua lähteä sieltä, ei sun ole pakko. Päätä että jäät niin loput asiat järjestyy itestään"  ystäväni tokaisi, ja tästä lauseesta olen äärettömän kiitollinen! Nimittäin minä jään, tähän kotiin. En aio tuplata asumismenojani enkä muuttaa keskustaan pieneen kerrostaloyksiöön.

Syksy on ollut pimeä ja pitkä, kuten aina. Ja kuitenkin se on jo kohta ohi ! Tämän syksyn pelastajani on ollut uusi ruokavalio ja saliohjelma. Se on vienyt niin paljon aikaani, etten ole ehtinyt kovinkaan ahdistua syksyn pimeästä. Ilman sitä olisin todennäköisesti nyt aika huonossa kunnossa, sekä fyysisesti että psyykkisesti.Tästä mahtavasta ohjelmasta kirjoittelen teille lisää myöhemmin. 

Kylläpä tuntuu vaikealta tämä kirjoittaminen, kun on niin pitkä aika edellisistä kuulumisista. Kamerakin nököttää uunin päällä pölyttymässä ---

ja kaikessa kiireissäni (mistä se muuten tulee, se kiire) olen hukannut joulumielen, jos joku on nähnyt sen, voisi palauttaa pikimmiten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti