torstai 14. tammikuuta 2016

karibia: voisin tottua tähän


22.11.2015 Karibia

Hetkeksi unohdan missä olen, kun uppoan salimaailmaan tutun raudan, hien ja adrenaliinin tuoksuun. Jalkapäivä, enkä ollut vielä unohtanut treeniohjelmaa! Herättelin kroppaani pitkän (liian pitkän) tauon jälkeen, treenin jälkeen jalat hapoilla ja suupielet korvissa.

Raahaudun ulos salilta ja hymyilen edelleen kun palaan takaisin tähän maailmaan ja muistan, missä olen. Karibialla risteilyllä! Täydellinen aamu, puolen tunnin aamuaerobisen jälkeen ihana aamiainen ja hyvä treeni. Päivä jatkuu rötväämisellä, hyvällä ruoalla ja auringonotolla laivan kannella.Laiva on ihana. Vähän eri kategoriaa kuin ruotsinlaivat. 18 kerrosta, yli 1700 hyttiä ja matkustajia voi olla kerralla jopa yli 4000. Henkilökuntaa laivalla on noin 1200. Laivasta löytyy kaikki ulkouima-altaista kuntosaliin ja spa-osastoon, unohtamatta lukuisia ravintoloita ja loungeja. Hytti on kuin ihana ja tyylikäs pieni hotellihuone. Risteily varattiin Logitravelilta, ja laivamme oli MSC Divina.

23.11.2015 Karibia

Tähän vois vaikka tottua. Aamiainen vuoteeseen, hyvä treeni, toinen aamiainen, auringonottoa, pikkupäikkärit, poreallas, korkkarit jalassa fiinille neljän ruokalajin illalliselle (johoo, tällä reppureissaajalla oli korkokengät mukana ihan tätä varten), iltakahvit, rentoa oleskelua ja ihana, leveä sänky. Ja oma ylitunnollinen huonepalvelija joka kävi päiväunienkin jälkeen petaamassa sängyn..
Toivottakaa jälkiruoka tervetulleeksi!
Ah ihana Italia.
Parasta Tiramisua mitä oon syöny ikinä.


Oon hymyilly koko päivän. Eikä ajatus kotiinpaluustakaan tunnu enää niin pahalta. Oon saanu tältä reissulta kaikki mitä halusin ja paljon paljon enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti