perjantai 5. helmikuuta 2016

maalla merellä ja ilmassaOlen kotonani siellä minne meen
Sydämeeni aina turvapaikan teen


Jos minun pitäisi valita yksi elementeistä maa meri vai ilma, en tiedä osaisinko. Rakastan niitä kaikkia.

Rakastan maata; niittyjä, vuoria, metsiä. Vaellusta ja sitä, että jalat on tukevasti maan pinnalla. Ja maanteitä; moottoripyöriä ja avoautoja.

Rakastan kaikkia vesistöjä. Peilityynellä järvellä soutamista, joella melomista ja koskien pauhua. Rakastan merta ja kunnioitan sen valtavaa voimaa. Ja rantoja, voisin istua tuntikausia kuuntelemassa merta ja katselemassa ulapalle. Ja purjehtiminen, parasta merellä.


Rakastan ilmaa, lentämistä. Olla vapaana kuin tuuli, liidellä ilmassa ja nähdä niin kauas. Ja lentokoneet symboloivat minulle vapautta, arjesta irroittautumista. Seikkailua ja sitä, että hetkeksi voi jättää kaiken taakseen ja hypätä tuntemattomaan.

Missään elementissä en ole kovin hyvä, mutta jokaisessa voin tuntea oloni kotoisaksi. Ehkä se kertoo levottomuudesta, mutta ehkä se on myös rikkaus. Ja toisinaan olen kiitollinen siitä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Kaikki elementit on kyllä omalla tavallaan yhtä mahtavia, jokaisessa jotain hyvää! Lentäminen tuo itsellekin sen vapauden tunteen. Sitä kun on tottunut, että lentäminen merkitsee jotain uutta ja jännää! Tää ikuisuus matkakuume on aika rankkaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ❤ joo, tähän ei oikeen oo parannuskeinoja, voi vaan välillä lievittää oireita :D

    VastaaPoista