tiistai 24. maaliskuuta 2015

kauniita unia


Makuuhuoneeni sisustusprojekti alkaa olla valmis ja sisäinen prinsessani tuntee olonsa hyvin onnelliseksi käpertyessään uusiin valkoisiin pellavalakanoihin. 

Huone sai aivan uuden ilmeen kun seinien kirkkaan sininen väri vaihtui rauhalliseksi valkoiseksi. 120cm leveä sänkyni pääsi oikeuksiinsa keskelle huonetta valkoisten petivaatteiden kera, yöpöytä vaihtui valkoiseen ja yksinkertaiseen ja vanha tylsä lamppu sai väistyä uuden DIY-valaisimen tieltä. Ikkunoissa on ohuet läpinäkyvät verhot, jotka päästävät kaiken luonnonvalon sisään. Valkoiset matot sain lainaan kämppiksiltä, omat ovat vielä ostoslistalla. Lisäksi haluan sänkyyn valkoiset helmalakanat, jotta musta sängyn runko peittyy kokonaan. Päiväpeitettäkin etsin, mutta tulin siihen tulokseen että haluan pitää petauksen juuri tuollaisena, joten en ainakaan toistaiseksi tarvitse sitä. Ja huoneen nurkkaan kuuluu ehdottomasti joku ihana valkoinen nojatuoli.


Jos herää pehmeistä, puhtaista lakanoista hyvin nukutun yön jälkeen siihen, että aamuaurinko valaisee huoneen ja ensimmäinen asia jonka näkee on tulppaanikimppu yöpöydällä, päivästä ei voi tulla kovin huono. 


SÄNKY // PÄIVÄRINTA
MALM-LIPASTO // IKEA
LAMPPU // ITSE TEHTY


Yksi parhaista sijoituksista, joita olen elämäni aikana tehnyt on sänkyni. Rakastuin siihen ensimmäisen yön jälkeen niin, ettei ole tarvinut katua ostopäätöstä! Aika kallishan se oli, mutta Päivärinnan liikkeessä päästiin hinnasta sopimukseen, sain hyvää palvelua sekä kuljetuksen huoneeseen saakka (yläkertaan sängyn raahaaminen taisi tehdä vähän tiukkaa, sanoinkin pojille että jos joskus muutan niin saavat tulla raahaamaan sängyn myös alas)



VALKOISET PELLAVALAKANAT // IKEA


HUOPA // IKEA 



VAATETELINE// IKEA


Pienen ruskean korulipaston löysin muistaakseni jostain ulkomailta joskus




YÖPÖYTÄ // RUSTA HAAPARANTA





Minä itse tykkään uudesta huoneestani, mitä te olette mieltä? Seuraavaksi remontissa on alakerta, olohuoneesta revitään parhaillaan tapetteja. Ovat muuten aika tiukassa.. 

13 kommenttia:

  1. Kyllä on nättiä! Mä kans vähän haaveillu pellavalakanoista, mutta vähän arveluttaa onko ne karheat... Mitä oot tykänny? Onko pölissyt, niinku henkkamaukan pellavalakanat kuulemma tekee? Ja ootko mankeloinu niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon tykänny tosi paljon noista Ikean pellavalakanoista, parin pesukerran jälkeen on jo pehmeämmät. Ei minusta tunnu yhtään karheilta :) Eikä pölise ja peittokin on pysynyt paikallaan, että voisin kyllä suositella. En ole mankeloinut, mulle ne tuommoisina ryppysinä ;)

      Poista
  2. Vau! Ihana huone :) varmasti kelpaa nukkua!

    VastaaPoista
  3. Täydellinen huone!!!♡

    VastaaPoista
  4. Nättiä on! :) Ootko ostanu talon kun remppaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oo ostanu, vuokralla asun mutta ollaan saatu lupa rempata taloa :)

      Poista
  5. Täydellinen huone 😍 Just sen näkönen, et tuonne tekis mieli tulla yökylään ❤

    VastaaPoista
  6. On kyllä tosi nätti huone ja ihanan rauhallinen tunnelma! :)

    VastaaPoista