torstai 23. heinäkuuta 2015

ethän korjaa minusta mitään


mieli omituisen tyyni
tasainen
ja onnellinen

kaikki on hyvin juuri nyt
olen kyllästynyt kaipaamaan 
jotain mitä ei ole ehkä olemassakaan
keskityn olemaan kiitollinen
asioista joita minulla on

voin hymyillä
koska elämästä hyvä mieli


Onnellisia vapaapäiviä! Yövuorojen jälkeen pitkä vapaa, jota ei kyllä paremmin olisi voinut käyttää. Sain pari päivää leikkiä kotiäitiä, pikkuinen kummipoikani tuli yökylään. Nukuttiin kymmenen tunnin yöunet, käytiin vaunulenkillä, nukuttiin päikkäreitä ja oltiin vaan. Niin tyytyväinen ja kiltti vauva. Ja niin rakas pieni <3


Palattuani tähän "omaan sinkkuelämään", otin auton ja suunnan kohti Jyväskylää. Menin pyhäjärven mökin kautta vaihtamaan autoa, mutta eihän sieltä malttanut lähteä kun pikkuveli tahtoi veneilemään. Minäkin uskalsin ajaa moottoriveneellä, ihan yksin ! Aurinko paistoi ja oli niin kesä. "Eksää oikiasti oo heittäny vielä talviturkkia? Nyt tuut uimaan meijän kans!" "Sielä on sauna lämmin, mee saunaan" Ja minä menin. Kävin saunassa ja uimassa ja voi että oli niin mukavaa viettää hetki sisarusten kanssa. 


Illaksi ajelin Jyväskylään, rakkaan ystävän luo. Käytiin syömässä hyvin ja puhuttiin paljon. Keitettiin iltateetä ja puhuttiin vielä lisää. Ihana ystävä, hyvää ruokaa ja paljon asiaa. Aamulenkki ja aamupala kaikessa rauhassa. Pitkä, rento päivä ilman mitään ohjelmaa. Ihan täydellisiä vapaapäiviä. Näillä ehkä jaksaa seuraavan kahdeksan päivän työputken. 6 kommenttia:

 1. <3 Tuli hyvä mieli ja vähän ikäväki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ella, oot ollu ajatuksissa. Ikävä täälläkin! 💖

   Poista
 2. Oi ihana mikä hyvänmielen postaus! Millon nähään? ♥

  VastaaPoista
 3. Suoloinen vauva. :) Ihania kuvia, oot niin hyvinvoivan näköinen! :)

  VastaaPoista