perjantai 17. heinäkuuta 2015

kotimaanmatkailua ja vähän kesäkuulumisia

 Kesä ei ole tuntunut yhtään kesältä ja aika on mennyt ihan liian lujaa. Mutta silti on ollut niin mukavaa! Suurimman osan ajasta olen hymyillyt elämälle, koska hyvä mieli. Hyvä mieli ystävistä, energisestä olosta, lähestyvästä syksystä (kyllä, tänä vuonna siitäkin on hyvä mieli!) ja ihan vaan elämästä yleensä. Töiden lomassa olen viettänyt aikaa ystävien seurassa, nukkunut hyvin, syönyt hyvin ja urheillut. Olen niin nauttinut aamulenkeistä ja kotitreeneistä ulkona. Uskokaa tai älkää, mutta ne aamu viiden lenkit on ihan mun lemppareita. Ihan hiljaista, yksin keskellä peltoja, aurinko nousee.. Siitä saa niin hyvän energian aamuvuoroon!

Sen juhannusflunssan jälkeen olen korvannut salitreenit kotitreeneillä ja huomaamattani kasvattanut kynnyksen salille menosta. En tiedä miksi, mutta en vain nyt saa itseäni sinne. Pitäisi psyykata itseni takaisin sinne ja mennä vaikka joskus sunnuntai-aamuna ettei varmasti ole porukkaa. En tiedä miksi sinne on niin vaikea mennä kun on muutaman viikon ollut pois. Kai se on jokin entinen minä tuolla pään sisällä, joka sanoo ettei voi. 

Käytiin tuossa viime viikolla siskon kanssa reissussa Pohjois-Karjalassa. Minulla oli useampi vapaapäivä peräkkäin, joten autoon ja menoksi! Ajeltiin Rääkkylään toisen siskon luo yökylään ja vietettiin laatuaikaa siskojen kans. Käytiin iltaseltaan Kolilla pyörähtämässä miniminivaelluksella ja naurettiin mahat kipeäksi. Oli niin mukava reissu. Ja Kolille haluan uudestaan, pidemmälle vaellukselle. 


lomallakin voi syödä hyvin :) 


ootta vaan niin parhaita <3Tämmöiset pikakuulumiset. Nyt lähden nauttimaan tuosta harvinaisesta auringosta. Mukavaa viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja nätit maisemat! Huippu ku teillä hyvät välit siskojen kanssa ja teette yhdessä reissuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, se on kyllä asia josta oon kiitollinen. Siskot on niin tärkeitä :)

      Poista