keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Fiji, Nemoa etsimässä

17.11.2015 Fidzi, Yasawa-saaret

Meillä oli tarkoituksena ottaa tämä viikko rennosti riippumatossa loikoillen ja aika ahkerasti ollaan sitä toteutettu kirjojen ja värityskirjan kera. Ollaan herätty vapaaehtoisesti kuudelta katsomaan upeaa auringonnousua ja syöty kolmen ruokalajin illallista rannalla auringon laskiessa. Ollaan oltu Nemoa etsimässä Isossa Akvaariossa (siis snorklailtu meressä) upeiden värikkäiden kalojen keskellä ja tutustuttu korallien maailmaan. Aika mukavaa elämää täällä.Tahtoisin tallentaa tämän hetken
Ottaa meren petroolinsinisen purkkiin
Viedä hiekanjyvät varpaissani kotiin
Ja pari auringonsädettä

Tuntea uudelleen merituulen tuoksun
Ja antaa riippumaton keinuttaa itseni uneen

Tahtoisin jäädä tähän
haavemaailmaan
jossa menneellä ja tulevalla ei ole sijaa

Vain tämä hetki ja koko maailma
Ja onnesta nauravat silmät

.milla
ai miten näillä ajetaan? 
emmää tiiä, varmaan niin et suu on veen alla et voi hengittää ton putken kautta
 (osattiin me oikeesti snorklata ja nähtiin kalojaki)


19.11 Fidzi, Yasawa-saaret

Viimeinen aamu paratiisissa. Viimeiset uinnit Tyynessä meressä, viimeiset hetket rannalla Fijin polttavan auringon alla. Kohta syödään lounasta ja siirrytään laivalla Nadiin ja lentokentälle. Illalla lennetään Los Angelesiin ja syödään uudestaan lounasta samaan aikaan saman päivän aikana. Se tuntuu aika hassulta, että lähdetään täältä paikallista aikaa illalla ja ollaan Amerikassa samana päivänä puolen päivän aikaan, eli käytännössä lennetään ajassa taaksepäin. (Nadi 19.11.2015 klo 21.40 - Los Angeles 19.11.2015 klo 11.30)
Fijillä oltiin Yasawan kolmella saarella, MantaRayssa, Barefootissa ja Safe Landingissa. Näistä kolmesta Barefoot oli ehdottomasti paras. Jos menet Fijille, suosittelen lämpimästi Barefoot resorttia. Upea hiekkaranta (jaetulla ykkössijalla Mauritiuksen unelmarannan kanssa), mahtava henkilökunta ja hyvä ruoka. Ihailen tapaa, jolla Fidziläiset saavat asiakkaan tuntemaan itsensä ainutlaatuiseksi ja tärkeäksi. Aina veneen saapuessa rantaan oli koko henkilökunta vastassa laulamassa tervetulolaulua sydämensä pohjasta ja lähtiessä jäähyväislaulua.

thanks and see ya, we had great time in Fiji! 2 kommenttia:

  1. Apua mä oon lueskellut sun blogia joskus sun au pair aikoina mutta ilmeisesti klikannut sen pois lukulistalta ja nyt multa on jääny välistä koko matka maailmanympäri! Ihan älyttömän hienoa :D En malttanut lukea toistaseksi läpi kun tän postauksen mutta pakkohan noi muutkin on nyt kahlata läpi! Ihan älyttömän hienoa, olispa mullakin joku väli mihin ehtisin vastaavanlaisen matkan heittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon seuraillu sun blogia edelleen, kivalta näyttää sunki seikkailut! En vaan ikinä muista kommentoida.. :)

      Poista