maanantai 22. huhtikuuta 2013

Maailman muuttuvan sanotaan

Mun elämä on ollu viimeaikoina ihanan tyyntä. Olen tuntenut olevani onnellinen täällä ulkomailla, kaiken tämän matkustamisen, työn ja ystävien keskellä. Mieli tasapainossa, itseni ja ympärillä pyörivän maailman kanssa. Tyytyväinen hetkeen, jossa tulevaisuudesta ei ole tietoa eikä sillä ole väliä.

Mutta nyt, ihan viime viikkoina joku on järkyttänyt tasapainoni, mutta en osaa sanoa mikä tai kuka. Tunnen, että elämässäni on tapahtumassa jokin suuri muutos, mutta en tiedä mihin se liittyy. Luulen ja toivon, että se selviää kesällä, kun palaan Suomeen. Ehkä samasta käsittämättömästä tunteesta johtuen odotan kesää, vaikken tiedä mitä kesältä odotan..

Minulla vain on vahva tunne siitä, että jokin muuttuu. Sen vain tuntee. Älkää kysykö miksi.

kuitenkin tullaan ja kadotaan


Muuten tänne kuuluu hyvää. Viikonloppu meni kotoisissa tunnelmissa Zugissa, pelaillen, syöden ja löhöillen. Sunnuntaina matkustettiin Lausannen lähelle vierailemaan suklaatehtaaseen. Muistatteko kirjan Jali ja suklaatehdas? Luin pienenä sen ja haaveilin, että pääsisin itse joskus suklaatehtaalle. Hahaa, haave toteutui! Oli ihan mielenkiintoinen paikka, vaikka päivästä suurin osa meni hukkaan matkustaessa. Oikea junapäivä! Ensin päädyttiin väärälle asemalle - junasta toinen osa olis menny oikeaan suuntaan, ja me istuttiin väärässä vaunussa. Kaikkien vaihtojen, asemalla odottelun ja junista myöhästymisten jälkeen päästiin kuitenkin perille. Suklaatehtaalta junia lähti tunnin välein, ja viisi minuuttia sitten meni juna. Anyway, hyvä päivä silti. Näin monta rakasta ihmistä. Uskomatonta, miten paljon virtaa saa tärkeiden ihmisten seurasta, vaikkei siinä seurassa ehtisi viettää kuin hetken!


Lähtöselvitys - matka alkaa kohti suklaan maailmaa! 

Kaakaopapuja. Taivaallinen tuoksu!
Kierroksen paras osa - maistele niin paljon kuin jaksat!

Ei niitä silti montaa jaksanu maistaa.. 


Ps. en voi käsittää sveitsin säätä! Torstaina hellevaatteissa +25 lämmintä ja perjantaina satoi lunta. LUNTA!! luultiin, että se oli painajaista mutta ihan oikeaa märkää ja kylmää lunta se oli. No, onneksi ne suli pois ja keskiviikkona täällä on taas kesä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti