keskiviikko 15. toukokuuta 2013

ei mitään multa puutu

Muutama ylimääräinen vapaapäivä, vuoriteitä, seuramatka, tärkeitä ihmisiä, yhdessäoloa, itkua, naurua, onnea. Ei-niin-tavallinen- iltakylä linnassa. Vuoria ja aurinkoa. Yllärireissu ranskan Lyoniin.

Ja plussana lenkkarit. Huonolla kunnolla ja hyvillä lenkkareilla varustettuna oon niin koukussa juoksemiseen! Tosin mun juoksu on varmaan kävelyäkin hitaampaa, mutta nautin siitä. Toivottavasti tää koukku ei irtoa heti, jos vaikka sattuis kunto nousemaan siinä sivussa.

2395m

ei niitä maisemia kuvaan saa


joku alppieläin
maailman paras leikkipuisto jossain keskellä ei mitään
iltakylä satulinnassa


kakkua äideille


Lyon


<3
Ps. Olen onnellinen. Tiedättekö niitä hetkiä, jolloin tuntuu, ettei multa mitään puutu. Minusta tuntuu, että olen oivaltanut mitä onni on. Onni on tässä hetkessä. Se on siinä kun tajuaa, ettei kaipaa mitään. Onni on kiitollisuus. Voi minua, mitä minä taas teille höpötän.. Oon varmaan jankuttanu tästä onnesta jo niin paljo, että luulette kohta että se on sairaus. Voiko onni olla luulotauti? toivottavasti siitä ei parane.

Siskoni tulee huomenna tänne kuukaudeksi, toiseen perheeseen. Huomenna, ajatelkaa! HUOMENNA. Ja huominen on ihan pian. Taidan mennä nukkumaan että se tulee nopeammin. Mutta kaikkea ei voi saada, paitsi yhdeksi viikonlopuksi. Nimittäin ensi viikolla siitä perheestä lähtee ystäväni Suomeen ja on vaikeaa ajatella aikaa täällä ilman häntä.

10 kommenttia:

 1. Voi milla ois melkein pitäny jättää tuon viimenen lause lukematta ku tuli yhtäkkiä semmonen olo et en mää kestä jos mun pitää sut jättää tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meinasin niin juosta vielä sun perään ku lähitte bussille! mut pian me nähään taas <3

   Poista
 2. ihana postaus!! :) ja tosi hienoja nuo kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran ihania kuvia ja ihana postaus ! :)

  VastaaPoista
 4. milla kirjotat niin ihanasti :) ja voi ihanuus nuita kuvia, kuten aina!

  VastaaPoista
 5. Ihana :D "Voiko onni olla luulotauti?" Nauroin! Huippu että menee hyvin ja on onnelline, pidä toi! :) Voi luulotauti ku molemmat siskot siellä, pitäkäähän huolta toisistanne ja ennenkaikkea hauskaa! <3 I miss you Pilvi and Milla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot ihana! Me pietään hauskaa, mut tiiäthän et ois vielä tuplasti hauskempaa jos sääki oisit täälä, yks sisko puuttuu! <3

   Poista