tiistai 21. toukokuuta 2013

Roskapostia ja lentopusuja

Vieläkin olen onnellinen. Siskoni on täällä, miten olinkaan ikävöinyt! Ja sain kotoa tuliaisia. Ihana kortti, jossa oli kuva lapsuudesta ja teksti " Muistot eivät koskaan haalene. Elämä ei ole ne päivät, mitkä ovat menneet, vaan ne päivät mitkä muistamme. Milla, kaipaamme sua. " Sisuaski. Pikkusiskolta pitkä kirje. Ja pikkuveli oli oivaltanut: Lähetän Millalle lentopusun (rikkinäinen suklaapusu pikkusiskon matkaan) ja roskapostia - kuittiin kirjoitettu ihana kirje. Näistä seurauksena hymy ja kyyneleet. Kiitos kotiväki, tuli niin hyvä mieli tuliaisista. Olette rakkaita, pian nähdään!


Meillä oli jälleen mukava viikonloppu hyvässä seurassa. Lauantaina herättiin aikasin, ja käytiin aamuajelulla Liechtensteinissa ja Itävallassa. Hyvien päikkäreitten jälkeen seurattiin MM-kiekkoa ja pelattiin puistossa jalkkista. Ja otettiin muutama Catan- matsi. Niin mukavaa! 


Ps. Olen ympäristön aivopesemä. Hankin älypuhelimen. Vaikka aina luulin, etten tartte semmosta.. Mutta pakko myöntää, että koukussa ollaan - tykkään uudesta lelustani! En ollu tajunnu mitä kaikkea voi puhelin sisältää. Wi-fi on ehdottomasti paras ominaisuus, netti on niin kätevä puhelimessa kun matkustaa. Se oli suurin syy siihen, miksi ostin kapineen, joka muistuttaa enemmän tietokonetta kuin puhelinta (ihan tosi, vanhassa puhelimessani ei todellakaan ollut nettiä). Okei, myönnän että asensin siihen Angry Birds -pelin ja kymmenen muuta kivaa sovellusta. Angry Birdsin ihan vaan sen takia, että se kuuluu olla älypuhelimessa. (enkä myönnä että jäin koukkuun siihen kun menin kokeilemaan)

Lyhyen tuttavuuden perusteella voin suositella: Samsung Galaxy S II plusArvatkaa miltä maistu juoksu näissä olosuhteissa, hyvältä!

4 kommenttia:

 1. Voi että oli ilostuttavat kuvat ja varsinkin teksti! Ihana se joka lähetti sulle lentopusun ja roskapostia! :D

  VastaaPoista
 2. määkään en oikeestaan kannattanu älypuhelimia mutta menin silti semmosen ostamaan, ja onhan se aika koukuttava :D ihana pikkuveli ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli tähän kevääseen asti semmonen et en mää tarvi mitään semmosia, ihan ylimäärästä hifistelyä tuommoset älylliset puhelimet ;) mutta sitte tuli kokoajan enempi semmonen olo että tarvin netin puhelimeen (sitä ois jo tarvinnu niin monella reissulla) ja sitte aattelin ostaa kerralla hyvän.. :) kiitos!

   Poista