maanantai 27. toukokuuta 2013

Locarno - aurinkoa etsimässä

Jos ei aurinko tule meidän luo, me mennään auringon luo! Miten voi kurjasta viikonlopusta tullaki niin kiva? Sunnuntai-aamuna heräsin ja oksennustauti oli tipotiessään. Päätin, että nyt saa riittää vesisade ja sääkartasta katsoin, että Locarnossa paistaa aurinko - soitin Pilville ja käskin hypätä seuraavaan bussiin, nyt mennään! Ja Locarnossa paistoi aurinko, meillä oli aivan täydellinen sunnuntaipäivä. Tuntui ihan lomalta ja ai että teki hyvää nähdä aurinkoa viikon vesisateiden jälkeen. Ja että meillä oli hauskaa, naurettiin välillä ihan kippurassa. Kotimatkalla iski iltavilli, en tiiä oliko kanssamatkustajilla niin hauskaa ku meillä.. Kiitos ihanasta päivästä sisko! 

Locarno on italiankielinen kaupunki etelä-Sveitsissä.
Tuntuu muuten ihan hassulta, että voin vaan soittaa Pilville että nähdään. Tai mennä yökylään. Tai lähteä reissuun.
Niin kivaa, kun toinen on niin lähellä! (Risse, me kaivataan sua - yks sisko puuttuu!)Ps. Oon jääny koukkuun meidän lähimetsään. Ja aamulenkkeihin. 
Siellä ei vaan voi tulla muutaku hyvälle tuulelle!

4 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia (taas) ja kiva postaus! :) ootte kyllä Pilvin kans ihan samannäkösiä, tuossa kuvassa varsinki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! haha, ite en nää yhdennäköisyyttä mutta joku muuki sanoi nii ehkä me vähä ollaan samannäkösiä..:)

   Poista
 2. Ihania kuvia, ihana postaus! Mahtava lukia täältä teiän kuulumisia ku niin vähän ehtii skypettämään. Postauksia paljon ja usein kiitos ;) Se on vähintä mitä voitta tehä ku lähittä kauas :D Ikävöin teitä Milla ja Pilvi <3

  VastaaPoista