lauantai 15. syyskuuta 2012

Vapaa lauantai

Tänään on hyvä päivä (parempi ku eilen). Oon ollu niin reipas! Oon leiponu kinkku-juustosarvia ja siivonnu koko kämpän lattiasta kattoon, meni varmaan neljä tuntia siivouksessa ku innostuin vähä järkkäilemään.. Nyt on ihana istua kahvikupin ääreen, kun kämppä on puhdas ja tuoksuu hyvälle. :)

Juustosarvien ohjeen otin Kinuskikissan blogista:

16 kpl

Taikina:
2 dl juustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä

Täyte:
1 ½ dl juustoraastetta
(täytteeseen laitoin itse lisäksi "italian yrtit"- tuorejuustoa sekä kinkkusuikaleita)


Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.

Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla. (Voit ripotella vielä pinnalle vähän juustoraastetta, jos haluat.) Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Olen tällä ohjeella tehnyt ennenkin, todella helppo leipoa ja maku on taivaallinen! Täytettäkin voi itse vaihdella makunsa mukaan.. Suosittelen! :)

















~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Muuten, mun horoskooppi taitaa olla oikeassa: 

Vesimies 21.1.-19.2.
Jaksatko pysyä perillä siitä, mitä kaikkea olet luvannut? Niin tai näin, nyt on aika ottaa almanakka käyttöön ja panna kaikki paperille. 
....
Tuntuu että on kauheasti asioita hoidettavana ennen lähtöä, ja oon luvannu kaikkia nähdä ja käydä kylässä ennenkuin katoan maisemista! 

Aurinkoista lauantaipäivää! 
Milla 

3 kommenttia: