tiistai 8. tammikuuta 2013

Mitä mun asia muil kuulu

Mulla on niin sanotusti blogi-kriisi. En tiiä, mitä tänne voi kirjottaa. Haluan kirjottaa kaikkia (tai en tietysti kaikkea kaikkea), ku musta on mukava jakaa ajatuksia - varsinki ku on ite niin kaukana että niitä on muuten vaikea jakaa! Ja näitä on mukava lukea ite myöhemmin, ja muistella menneitä. 

Kävijälaskurin mukaan lukijoita on yllättävän paljon. Mutta ketkä kaikki näitä oikeasti lukee? Miltä tekstit ja kuvat näyttää muiden silmissä? Kirjoitanko liikaa? Liikaa itsestäni? Liikaa kuvia? Liikaa kaikkea? Mitä ihmiset ajattelee? Minkälaisen kuvan blogistani saa? Suurinosa lukijoistani varmaan tietää kuka oon - enkä mä tiiä mitä mieltä oon siitä, haittaako se mua. Todennäköisesti suurinosa kuitenki tietäis kuka oon, vaikkei se tulis missään tekstissä esille. Voisin laittaa blogin salaiseksi, mutta omasta kokemuksesta tiiän, kuin hidas sitä on kirjautumaan sisään - joten osittain itsekkäistä syistä sitä en ehkä tee - tylsä jakaa asioita, jos niitä ei kukaan lue. Ääh. Ehkä koitan vähä hillitä kirjoittamista, etten kirjota ihan niin paljon kaikesta. Tai nii. En tiiä. Mää oon tämmönen!

Lukijani, mitä mieltä te olette kaikesta tästä?

Mää ole nii yksin! Nii yksin! 
On Kaarinan päiv
eikä kettä ol munt kortil muistanu
Voi johtu siitäki et mä en ol Kaarina
Joku sentä soit
oliksee sää, veljeni Kanamiäl
en vastannu
pelkässin et olisin herättäny
olin nii unine itekki

Yö men postilaatikko maalates
kalenterist kattosi 
mitä siihe kirjota
Sisu vai Ursula
kuu nousee
16
oma nimeäi en siihen laittanu
mitä mun asia muil kuulu!

(Heli Laaksonen - muistista kirjotettu nii todennäköisesti ei oo kaikki sanat oikeen)

12 kommenttia:

 1. Tää on mun mielestä hyvä että joku kirjottaa rehellisesti asioita, itse en siihen enää oikein pysty tai siis kertomaan kaikkea mitä on tapahtunut.. Tiedän monta ihmistä jotka seuraa mua, enkä halua heidän tietävän kaikesta :D

  VastaaPoista
 2. Mie oon sitä mieltä että sulla on ihana ja hyvä blogi. Postaat aika usein, paljon kuvia, tykkään! Älä lopeta, laita ainaki kuvia, jos et kirjottaa halua kaikesta :) Mulle blogeissa tärkeintä on kuvat (ja saada tietää mistä ne on otettu,) jotku muut voi tykätä enemmän kirjotuksista. :)

  VastaaPoista
 3. Elä laita salaiseksi!!:/ Tää on just niin paras blogi ja tuo sun siskon kans!!Jatka samaa rataa vaa, tää on aina hyvä:)

  VastaaPoista
 4. älä laita salaseksi. tätä on kiva lukee oikeesti!

  VastaaPoista
 5. tää on just niiin loistava blogi! älä laita salaseks.. oot hyvä bloggaaja.

  VastaaPoista
 6. Jatkat just samaan malliin! Sun kuvat ja tekstit on kaikki huippuja ja aiiina pettymys ku ei oo tullu uutta postausta, niistä oikeesti tykätään ja niitä ootellaan!! :)

  VastaaPoista
 7. sanon samaa ku kaikki edellisetki ;p jatka samaan malliin! on aina niin kiinnostavaa lukee sun blogia, ku on juttuja ulkomailta, upeita kuvia ja niin hyvä kirjoittaja :) eikä postauksia oo todellakaan liikaa ;) ihana tuo runo! :D

  VastaaPoista
 8. Ite tykkään kans! :) En tunne, mut kirjotukset on siks tosi kivoja just ku saa tietää enemmän :) Ja kuvat on ihania. + sit kiva lukee siitä, ku oot siellä ulkomailla ni et millasta siellä on :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos palautteesta, ihanat! Olen positiivisesti yllättynyt. Joten toistaiseksi pidän blogin kaikkien luettavissa, ja postailen niin paljo ku juttua tulee.. :)

  VastaaPoista
 10. minä en sua niin hyvin tunne, mutta sun siskot kyllä.. :D ja oikiasti huippu lukia tätä sun blogia! ja just kiva lukia kaikkia ulkomaan juttuja ja mitä oot tehny yms. Ja sun tyyli kirjottaa on just huippu! :) tykkään!

  VastaaPoista