maanantai 11. helmikuuta 2013

Laskiaista ja hulluja suomalaisia

Viikonloppuna yökyläiltiin Embrachessa, juotiin kahvia Winterthurissa, pyörähdettiin Ikealla ja junailtiin illalla Zugiin. (Joo, olin siellä taas. Ja aion mennä sinne huomennakin. Se on mun toinen koti täällä!)  Sunnuntaina pakattiin laskiaispullat ja kaakaot evääksi ja lähdettiin viettämään laskiaista! Että meillä oli mukavaa! Kirjaimellisesti laskiaisRIEHA. Tais siinä muutama ohikulkija kattoa että hulluja suomalaisia.


Hulluja, mutta niin tärkeitä.
Lumivyörymistä.Ohikulkijat jäi varmaan siihen luuloon, että kaikki suomalaiset viettää laskiaista näin.  Yleisöä riitti!

Kunnon lumisodan jälkeen lunta saa tyhjentää vaatteista, mutta mukavaa meillä ainaki oli! :)

Nää tyypit saa hymyn huulille, ajasta ja paikasta riippumatta! Että mää tykkään teistä. 

17 kommenttia:

 1. Että mää tykkään susta ja näistä kuvista! <3

  VastaaPoista
 2. Thanks Milla! Mäkin tykkään susta ja teistä kaikista. Oli meillä vain hauskaa. Nyt vain niin kippiänä.

  Tuuli

  VastaaPoista
 3. Ja mää susta ja teistä kaikista! Miten pärjätäänkään, ku lähettä pois? Onneksi siihen on vielä pitkä aika ja ehitään viettää monta mukavaa vkloppua (ja pääsiäinen ;))ennen sitä.

  Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ei aatella sitä vielä! Me keretään vielä vaikka minne. Ja sitäpaitsi mää oon tulossa heti syksyllä takas käymään. Että turha yrittää pestä niitä mun petivaatteita! ;)

   Poista
 4. Neljäs kuva M A A I L M A N hienoin. !!!! Voi että. Niin ihania aurinkoisia lumisia ja ilosia kuvia että melkeen kateeksi käy. Täällä aurinko paistaa vaan koulupäivisin ja laskee kun tuun koulusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milja! Täälläkin on helmikuussa vaan muutama noin kaunis päivä, mutta maaliskuussa tulee kevät! :)

   Poista
 5. voi että miten ihanan näköstä! ja hienoja kuvia!! :) Milla mulla on ikävä sua <3

  VastaaPoista
 6. Oi vaaaaaaaau ku osais kuvata noin kivasti ni olis munki blogi vähän tasokkaampi :D Minkä takia päätit lähtee just Sveitsiin? Oon ite aupparina kanssa, mietin kauan jos lähtisin Itävaltaan au pairiks (rakastan laskettelua), mutta päädyinki sitte lähteen Luxemburgiin. Ja sieltä randomisti kuukauden jälkeen vaihdoin Espanjaan ja tänne jäin. Ei ihan menny suunnitelmien mukaan mutta kivasti kuitenki :D

  http://aitioonelossa.blogspot.com.es/

  Jos haluut käydä kurkkaas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en erityisesti päättäny lähteä Sveitsiin, tää oli vaan yks vaihtoehto nii päädyin sitte tänne ku löysin tosi kivan perheen täältä :) Mutta oon ihan rakastunu tähän maahan, ja varsinki noihin vuoriin! Espanja oli mulla haaveissa myös.. Kiva ku eksyit tänne, kävin kurkkaamassa sun blogia ja jään kyllä lukijaksi!

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia ja ihana teksti ! i like! :)

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit, ihan huippua teillä sielä!! :)

  VastaaPoista