lauantai 25. toukokuuta 2013

Kurjuutta kummempaa

Aamulla vessan lattialla istuessani lupasin olla hehkuttamatta onneani tänään. Nimittäin saksan reissu vaihtui vessanpöntön halailuun - oksennustauti ei tunnu kivalta ! Ainoa, mitä olen tänään saanut alas on pari desiä Jaffaa. Kyllä on ihan pikkuisen kurjaa, sanoisin. Olin siskolla yökylässä ja tänään oli tosiaan suunnitelmissa lähteä saksaan shoppaileen (mitä muuta sadepäivänä voi tehdä), mutta ei sitten tehty mitään. Tai tehtiin, minä oksensin ja lepäsin ja sisko skypetti maratonpuheluja suomeen. 

Sairastumis-kurjuus-postaus, ilman kuvia. Ihan vaan vaihtelua sille aurinko-onni-sydän -hömpälle. Pysykää terveenä, palaillaan!

ps. Yksi onni tässäkin oksentamisessa - todennäköisesti en ole kuitenkaan viikon päästä sairaana, kun lähdetään Budapestiin. Siskon kanssa, ihan kaksin. Ja aiotaan pitää hauskaa.

2 kommenttia:

 1. Voi Milla! Onneks oksennustauti ei kestä kymmentä päivää toisinku nuha ja flunssa!! :)

  Hei rajottakaa vähä. Eihän tässä enää voi muutako ajatella että "minäki sitte vielä joskus" :D Onko ne lennot Sveitsistä mihin tahansa halvempia ku Suomesta mihin tahansa vai mitä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Toivotaan että aamulla olo on parempi :) On täällä eurooppaan aika halpoja, jos sattuu nappaamaan sopivat päivät ja lennot! :)

   Poista