perjantai 28. maaliskuuta 2014

Uskalla unelmoida

(hehkutusvaroitus)

Välillä tekis mieli vaan hyppiä, kun elämä on niin mukavaa! Tiedättekö sellaista tunnetta, että kaikki hymyilyttää ja energiaa riittää vaikka mihin? Kuulostaako pahalta.. Okei myönnän, taidan olla rakastunut. Rakastunut elämään ja tähän mun uuteen juttuun, aloe veraan!

Viikonloppuna olin ystäväni kanssa Järvenpäässä Foreverin inspiraatiopäivillä. Mahtava viikonloppu! Perjantaina yövuoron jälkeen ei kumpikaan ehditty/maltettu nukkua, ja jaksoimme koko päivän, aina kuntoilua, uintia ja saunomista myöten - seuraavana yönä uni kyllä maistui! Sanotaan, että väsyneillä on monesti hauskempaa...

Lauantai oli hieno päivä. Saimme paljon tietoa ja ennenkaikkea motivaatiota ja innostusta lisää! Uskomatonta, miten täynnä se päivä oli positiivista energiaa. Tuli taas varmempi olo, että tää on se mun juttu. Ja aion pitää kiinni siitä.

Scandic hotel Järvenpää


Minä en aio olla tuossa jonossa loppuelämääni


Saimme pinssin ja ruusun uudelle tasolle nousemisesta


Kokeilkaa itse!

niin hyvä mieli

Oon tässä muutaman kuukauden aikana tajunnu pari juttua.

Jos haluat saavuttaa jotain, usko itseesi, se on mahdollista.

Tee tänään jotain, mistä tulevaisuudessa kiität itseäsi.

Elämä on valintoja. Kun näet mahdollisuuden, tartu siihen!

Jos joku tarjoaa sinulle mahtavan mahdollisuuden etkä tiedä pystytkö siihen, sano kyllä. Huomaat myöhemmin miksi se kannatti.

If you can Dream it, you can do it  -Walt Disney-

Life is a Journey and only you hold a map.

Minusta tuntuu, että olen saanut mahdollisuuden, joka muuttaa elämäni. Ja aion tehdä töitä sen eteen, että tulevaisuudessa voin itse valita työaikani, toteuttaa unelmiani ja antaa enemmän aikaa itselleni ja läheisilleni. Ja tiedätkö mitä, voin tarjota tämän mahdollisuuden myös sinulle! www.myaloevera.fi/millakivioja

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus! Milla oot ihana<3 voiettä, toivottavasti nähhään pian ni saat kertoa juurta jaksain koko jutun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu, sinä myös! Niimpä, toivottavasti nähdään pian! <3

   Poista
 2. Ihana Milla! :) Niin mukava postaus tämä. Ja kuulostaa hirmukivalta tuo jutska!

  VastaaPoista