lauantai 3. toukokuuta 2014

Brunssi, ystäviä ja ajatuksia

Vaikka minulle kuuluu hyvää, olen ajatellut paljon asioita ja ollut myös hieman surullinen. Joskus elämä vaan pysäyttää ja pistää miettimään. Olen ajatellut, miten onnellinen saan olla omista läheisistäni - koskaan ei voi tietää milloin joku tapaaminen jää viimeiseksi. Ja muistinko silloin sanoa, että välitän? Elämä on lyhyt - vaikka kuinka suunnittelisimme tulevaisuuteen, ei voi tietää mitä tapahtuu. Ei, joskus elämä päättyy vaikka voisi luulla, että se oli vasta edessä päin. Kuolema pysäyttää aina, vaikkei se ihan läheltä itseä kosketa. Eikä sitä voi ymmärtää että miksi onnettomuus vie nuoren, elämäniloa täynnä olevan ihmisen. Toivon niin paljon voimia läheisille ja osanottoni sanomattoman suureen suruun ! Voisinpa ottaa osan siitä kantaakseni, ystäväni. 

 

Tänään minulla oli ansaittu herkkupäivä, toisinsanoen tankkauspäivä. Nimittäin puhdistuskuurini loppui ja huomenna jatkan taas Jutan gofatgo-ruokavaliolla. Herkkupäiväni aloitin reippaasti aamulenkillä, jonka jälkeen kahvi maistui niiin hyvälle pitkän tauon jälkeen ! Kutsuin ystäväni brunssille, oli kyllä mukavaa viettää pitkästä aikaa tyttöjen kans laatuaikaa. Ja tietenkin syödä hyvin.. Niin, ja tänään myös ylitin itseni. Kävin ystävän kanssa juoksemassa! Ylitin itseni siinä, että uskalsin lähteä juoksemaan jonkun toisen ihmisen kanssa. On ollut tosi iso kynnys pyytää kaveria mukaan juoksemaan, kai sitä pitää itseään niin huonokuntoisena ettei kehtaa. Mutta lenkki meni mukavasti, hyvässä seurassa.

Detox-kuuri oli tosi hyvä juttu ! Tunsin oloni virkeäksi koko puhdistuskuurin ajan ja paino putosi 3-4kg tämän aikana. Lisäksi iho selvästi ajatteli puhdistautua, kun reagoi kuuriin muutamalla finnillä. Kaiken kaikkiaan ruokavalio onnistui tosi hyvin (ja niillä hedelmilläkin kummasti jaksaa). Kävin muutaman kerran salilla ja juoksemassa ja lisäksi tein rauhallisia kävelylenkkejä. Jos kiinnostuit puhdistuskuurista ja haluaisit kokeilla, ota yhteyttä minuun! 



Pienet annosmunakkaat, 12 kpl

1 pkt HK amerikanpekonia
1 sipuli
1 punainen paprika
6 kananmunaa
1 dl maitoa
suolaa
mustapippuria
(tuoretta basilikaa)

Kuutioi pekoni ja kypsennä pannulla. Lisää pilkottu sipuli ja kuullota hetki. Pilko myös paprika pekoni-sipuliseoksen joukkoon. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla. Lisää maito ja mausteet. Sekoita pekoni-kasvisseoksen joukkoon ja jaa muffinsivuokiin. Paista 175 asteessa 20-25 min. Syö hyvässä seurassa. (ohje on poimittu pirkka-ruokalehdestä ja testattu, hyviä olivat!)



4 kommenttia:

  1. Erinomaiset eväät saatiin, kiitos! Lisäksi laatuaikaa hyvässä seurassa. ❤

    VastaaPoista
  2. Kerro toki lisää tosta kuurista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. www.foreverliving.fi/detox - sieltä voit lukea lisätietoa :) itse tosiaan kokeilin, ja tykkäsin paljon. Siinä syödään lähinnä hedelmiä, salaattia, kasviksia ja marjoja. Pakkaukseen tulee tosi hyvät ohjeet mukaan!

      Poista