tiistai 16. kesäkuuta 2015

viltti ja villasukat

Kasoittain nenäliinoja, viltti ja villasukat. Tuo harmaa syksynnäköinen sääkin sopii mainiosti tähän olotilaan. Vitamiinicoctail ja vihersmoothie naamaan, iso kupillinen teetä hunajan kera ja linnoittaudun sohvannurkkaan päiväksi.  Vähän lohtusuklaata (suklaahan auttaa kaikkeen) ja tuorepuristettua porkkana-appelsiini-inkivääri-mehua. Näillä aion selättää inhottavan kesäflunssan joka iski kesken yövuorojen.

ps. sain tietokoneeni takaisin, ihana isoveljeni korjasi sen. Se on kyllä niin mun luottotyyppi! Tää pikkusisko soittelee milloin mistäkin asiasta, ja aina se osaa auttaa.pps. tänään niiskutan vähän ja käytän kaikki keinot paranemiseen, sillä huomeniltana on oltava jo kunnossa. Meillä on nimittäin Foreverin liiketoimintaesittely, tervetuloa kuuntelemaan!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Joskus kerroit blogissasi jostain kuurista, jossa ns. puhdistit kehosi ja söit muutaman päivän ainoastaan hedelmiä, vai muistankohan väärin? Muistu yhtäkkiä mieleen ja aattelin et voisitko kertoa vähä siitä? :) Täällä olis yks kiinnostunut toteuttamaan saman!

    VastaaPoista
  2. Hei! Www.foreverliving.fi/detox sieltä löytyy lisää tietoa, voisin kirjotella tarkemmin omista kokemuksista kun ehdin :) minulta voi tilata tuon detox pakkauksen jos haluaa kokeilla!

    VastaaPoista