tiistai 5. tammikuuta 2016

vuodenvaihdefiilistelyä ja riippumattoikävä

Mun uusi vuosi vaihtui Kuusamossa. Mökkielämää kotikalsarit ja villasukat jalassa, vähän ulkoilua, saunomista, rötväämistä, paljon naurua ja aamuun asti valvomista. Oli mahtava reissu, hyvässä seurassa. Mun kaverit on ihan sekoja mutta niin hyviä tyyppejä.
Mökki: www.niemenlomat.fi - suositellaan lämpimästi!--- en jaksanut tehdä omaa postausta kotiinpaluufiiliksistä, joten hyppään näin epäloogisesti aiheesta toiseen --


kotiinpaluufiilikset maailmanympärimatkalta ensimmäisen viikon jälkeen

" Palasin mielessäni hetkeksi Fijille, riippumattoon. Sinne, mihin eivät yltä huolet eikä paha mieli. Sinne, missä on koko maailma yhdessä hetkessä. Voi, miten haluan takaisin. Kotiinpaluu on ollut aika raskas ja olo tuntuu tyhjältä täällä. Tulevaisuus näyttää kysymysmerkiltä, enkä tiedä, mitä haluan.

On ollut ihana nähdä tärkeitä ihmisiä. En ollut edes tajunnut, miten iso ikävä voi tulla niinkin lyhyessä ajassa, vaikka aika menee vauhdilla. Siksi tuntuukin niin ristiriitaiselta, että haluan takaisin, koska periaatteessa kaikki on hyvin. Mulla on maailman rakkain tukiverkosto, ihana perhe ja paljon korvaamattomia ystäviä. Mutta Suomeen sopeutuminen tuntuu nyt jotenkin hankalalta. En tiennyt, että unelmista pitää maksaa jälkikäteen. Tai että haavemaailmasta paluu todellisuuteen tuntuu niin raskaalta. "


-- Tänään

Nyt olen päässyt takaisin jaloilleni ja elämä on tällä hetkellä ihan okei. Olen äärettömän kiitollinen viime vuodesta, koska sain mahdollisuuden toteuttaa unelmani. Tulevalta vuodelta en osaa odottaa mitään, mutta toivon että se toisi mukanaan uusia unelmia ja jotain, minkä vuoksi herätä jokaiseen tulevaan aamuun.

Toivon teille kaikille onnellisia hetkiä tähän vuoteen!
2 kommenttia: