perjantai 22. maaliskuuta 2013

Hymyilen keväälle

Rakastan kevättä. Rakastan sen uusia tuulia, niitä tuulia jotka kuiskivat tulevaisuudesta. Rakastan aurinkoa, sillä se kehoittaa uskomaan unelmiin ja tekemään haaveista totta. Keväällä koko maailma herää, ja kaikki on jälleen mahdollistaRakastan sitä tunnetta, että kaikki ovet ovat avoinna, ja voin itse päättää mitä MINÄ haluan. Minne haluan mennä, mitkä ovat minun haaveitani. Missä minulla on hyvä olla. Tulevaisuus on minun! 
Ja kevät sai minut taas ymmärtämään sen ja iloitsemaan elämästä.

Ilman unelmia elämä olisi tyhjää. Kevään muistutettua minua unelmista, se toi myös esille ajatuksen reilaamisesta. Uuden Seelannin, Australian ja Floridan lisäksi matkahaaveisiini kuuluu Interrail-matka. Junalla kuukausi ympäri Eurooppaa. Se tunne, kun rinkka selässä olet vapaa menemään minne tahansa ja vaihtamaan matkasuunnitelmia myös hetken mielijohteesta. Sen vapauden tunteen haluaisin kokea. Unelmieni reilausmatka olisi yhdessä ystävän/ystävien kanssa, koska taidan olla liian arka lähtemään yksin. Sitäpaitsi hyvä seura tekee matkasta moninkertaisesti hauskemman!

Näistä linkeistä innostuin:


Kävin ulkona nauttimassa auringosta. T-paidalla tarkeni tosi hyvin, lämmintä +15 astetta!

Lempilukeminen, aurinko ja tyyny. Täydellinen yhdistelmä.LempparitIloitse maailma, kevät on täällä.

4 kommenttia:

 1. Just niin samoissa fiiliksissä tänään! Pää täynnä suunnitelmia tulevaisuutta varten ja rinta riemua täynnä, kun on kevät kevät kevät!! :)

  t. Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. nyt täälä sataa räntää ja tuulee. Mihin meidän kevät meni? :)

   Poista
 2. voi vitsit, sielä on ihan kesä jo melkeen!! :) niin kivan näköstä!

  VastaaPoista