lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kotona

Hiihtoloma. SUOMI.

Zürich - Kööpenhamina - Helsinki - Oulu. Perjantai meni lähinnä matkustaessa, mutta niin hyvillä fiiliksillä kun määränpäänä oli neljän ja puolen kuukauden jälkeen kotimaisemat! Helsingissä en voinut olla hymyilemättä. Hymyilin tuloselvityksen virkailijalle, vaikka sain kuulla että matkalaukkuni on jäänyt Kööpenhaminaan. Hymyilin suomenlipulle, S-marketille ja bussikuskille. Ja hymyilin (tai lähinnä nauroin) veljilleni koko kotimatkan. Väsyneillä on hauskempaa! Oli niin mukava tulla kotiin.

Tänä aamuna heräsin klo 07:30, kun huoneen ovelta kuului sipinää. Kohta viereeni kömpi kolme pikkusisarusta, kaikilla oli niin paljon asiaa! Pikkusisko juoksi ympäri taloa julistamassa "Milla on tullu!!". Ei haitannut herätys, vaikka väsytti! 
Niin, matkalaukkuni on vielä jossain maailmalla. Toivottavasti se tulee perässä. Kohta lähden vaihtamaan vaatteita, ja todistamaan kun ystäväni sanovat toisilleen tahdon. Vielä on näkemättä monta tärkeää ihmistä! Hurjan mukavaa olla Suomessa, vaikka täällä onkin ihan kamalan kylmä. 


4 kommenttia:

  1. Mää justiin aattelin että toivottavasti milla pian laittaa päivitystä tänne blogiin! Ihanaa ku oot siellä vihdoin ja ihania nuo teijän pienet <3 nauti!!:)

    VastaaPoista
  2. Viljami sanoi noista kuvista, että "Millalla on paljon kavereita" :).

    VastaaPoista