lauantai 2. toukokuuta 2015

vuorimaisemia, aurinkoa ja onnea

Rinkka selässä, hymy huulilla ja
valmiina reissuun !


Yömyöhään tutulla lentokentällä. Aamulenkki lempimetsässä. Korkokengillä kaupunkikierrosta (varpaani eivät pitäneet turhamaisuudestani). Auringonpaistetta ja kesäilmat. Ystäviä Oltenissa. Ystäviä ja yökyläilyä Ranskassa. Enpä ole aikoihin nukkunut niin hyvin kuin siellä ullakkohuoneessa! Ranskasta palasin takaisin Sveitsin puolelle ja matkustin Luzerniin tapaamaan aupair-ystävääni. Nautittiin lämpimästä auringonpaisteesta ja vaihdettiin kuulumisia, aika meinasi loppua kesken. Illalla saavuin Brunnen asemalle, josta host-perheeni haki minut läheiseen vuoristokylään heidän loma-asunnolleen. Oli ihana nähdä perhettä pitkästä aikaa! Heillä oli loma-asunto Swiss Holiday Parkissa Morschachissa, aivan upea paikka. Pieni kylä vuorten keskellä ja vaelluspolkuja lähti joka suuntaan. Pari päivää kului ihan liian nopeasti! Lentokentällä 
katselen ihmisiä 
Toiset lähtevät 
toiset tulevat 
Kaikki matkalla jonnekin
 Minäkin

Vieraan kielen puheensorinaa
Muutama takelteleva lause englanniksi
ja hymy
Sanaton yhteisymmärrys
vaikkei ole yhteistä kieltä
Sana sieltä, toinen täältä
Ei haittaa vaikkei kaikkea ymmärrä

Tutut maisemat junan ikkunassa
Kevyt olo, suupielet kohti korvia,
reppu selässä ja matkan päämäärä
vielä tuntematon

Rakkaiden ystävien jälleennäkemistä
naurua, iloa

Voisipa ajan pysäyttää noihin hetkiin
Ajatukset jo seuraavassa matkassa

(milla 2014)

Ja ne vuoret. Voi miten onnellinen olen siellä, vuorilla. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, joka tulee kun on vaeltanut pitkän matkan ylöspäin ja jalat väsyneenä pääsee huipulle. Ne henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja se hiljaisuus. Se täydellisen onnellisuuden tunne, ettei mitään kaipaa. Että koko elämä on siinä, yhdessä hetkessä. Olen niin kiitollinen näistä upeista hetkistä. Palasin niin vuoden takaisiin tunnelmiin ja tähän vaellusretkeen.


10 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia! Millä putkella oot kuvannu nuo vuorimaisemat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osa kuvista on otettu kännykälläni (galaxy A5) ja osa canon d600 perusobjektiivillä 18-55mm ja kukkakuvat canon EF-S 55-250mm teleobjektiivillä. :)

   Poista
 2. Huikeita kuvia!! Ihana nainen ollut reissussa. Ikävä ♥♥

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Kuvat, teksti, runo... ja ennen kaikkea sinä! :)

  VastaaPoista