sunnuntai 1. marraskuuta 2015

bussilla Uudessa Seelannissa

Tämä maa on aivan uskomaton. Luonnon monimuotoisuus ja kauneus on ylittänyt tuhatkertaisesti kaikki odotukset. Nyt tiedän, mitä tarkoittaa kun sanotaan että maisema on "henkeäsalpaava". Nimittäin näissä maisemissa kyllä välillä henki salpautuu. Monesti on tehnyt mieli nipistää itseäni, että olenko oikeasti hereillä ja tässä. Onko tällaista oikeasti olemassa. Ja lähes joka päivä saadaan kokea uudelleen samat tunteet. Ihmeellinen (ja minun silmissäni vielä täydellinen) maa, kaikki kätevästi pienessä paketissa: vuoret, meri, valkoiset paratiisirannat, lumiset vuoristot.. Älkää rikkoko mielikuvaani täydellisestä maasta, jonka ainut huono puoli on se että se on liian kaukana kotoa. 


Christchurch - Kaikoura - Picton - Marahau/Abel Tasman - Westport - Franz Joseph - Wanaka - Queenstown - MT Cook/Aoraki - Rangitata - Kaikoura - Wellington - Auckland

Reittimme Uudessa Seelannissa. Kierretään maata Strayn bussipassilla, joka varattiin Kilroyn kautta. Vaikka vapaus reitin muuttamisesta puuttuu, tämä oli huomattavasti stressittömämpi vaihtoehto kuin oma auto. Reitti on valmiiksi suunniteltu, mutta liikkumisaikataulun voimme vapaasti päättää fiiliksen mukaan.

Nyt ollaan Queenstownissa, saatiin tänne ihania vieraita Australiasta. Aika menee liian nopeaa hyvässä seurassa ja elämä tuntuu aika mukavalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti