tiistai 3. marraskuuta 2015

skydiving

Hehkutusvaroitus, tekstiä kirjoittaa typerästi hymyilevä tyttö joka on just kokenu maailman siisteimmän jutun.

Hyppäsin lentokoneesta. Ihan oikeasti. Ja nyt oon ihan endorfiineissa, kestohymy naamalla. Sanaton. En pysty ikinä kuvailemaan sitä tunnetta, miltä tuntui istua lentokoneen oviaukossa jalat ulkona neljän kilometrin korkeudessa. Tai miltä tuntui vajaan minuutin vapaapudotus, osittain pää alaspäin. Maailma pyöri silmissä ja korvat meni lukkoon. Tai miltä tuntui leijailla ilmassa kun varjo aukesi. Miltä tuntui lentää. Puhumattakaan miltä tuntui lentää niissä maisemissa, vuorien ja järvien yläpuolella. En ikinä unohda sitä.

Se oli jo oma kokemus, kun noustiin pienkoneella vuorien yläpuolelle. Me kuusi (me kolme ja meidän kanssahyppääjät) mahduttiin juuri ja juuri pienen koneen lattialle istumaan. Niin, siis kävin hyppäämässä tandemhypyn laskuvarjolla. Hyppäsin yhdessä kokeneen laskuvarjohyppääjän kanssa ja kaikki sujui hienosti pehmeää laskeutumista myöten. Oltiin älyttömän onnekkaita, sillä oltiin päivän ainoat hyppääjät koska tuuli oli yltynyt liian kovaksi. Mun kanssahyppääjä oli niin turvallinen tyyppi, etten sekuntiakaan epäröinyt luottaa henkeäni vieraan ihmisen käsiin. Ja hengissä selvittiin, paljon hymyä ja yhtä mieletöntä kokemusta rikkaampana.

It was awesome. Muuta en osaa sanoa. Jos ikinä saatte mahdollisuuden tähän, älkää jättäkö sitä käyttämättä.
Minä: I'm sorry because my english is not so good.

Hyppykaveri: You don't need speak english, you only must be like a banana.

Puhuin vähemmän ja keskityin olemaan banaani. (lentokoneesta ilmaan lähtiessä piti taivuttaa päätä ja jalkoja taakse, eli leikkiä banaania)


Tästä riittää iloa pitkäksi aikaa. Saatiin video ja kuvat hypystä ja ollaan naurettu ihtemme kipiäksi niille. Jos joku tuntee itsensä liian kauniiksi tai IT on turhan korkealla, laittakoon lentäjänlakin päähän ja vapaapudotukseen niin loppuu se hyvänolon tunne :D en tienny, että ihmisestä voi  oikeasti saaha niin järkyttäviä kuvia. Hekotan joka kerta ääneen niitä katellessa.. tässä iiseimmät ilmeet teidän iloksi.2 kommenttia:

  1. Ahahhahaaa en kestä nuita lakkeja :'DD loistavat! Ja siiis kuin huikealta kuulostaa, m i n ä k i n t a h d o n !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, miten kauhialta voi näyttää tuommonen lakki päässä :'D oli huikeeta!!

      Poista